Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct op zoek naar bijlesdocenten en huiswerkbegeleiders.

Nu ook online bijles!

Via onze online leeromgeving en het programma BigBlueButton kun je op afstand begeleid worden door één van onze begeleiders. Zo mis je geen bijles!

Basisschool

Basisonderwijs

Moeite met spelling, lezen of rekenen? Onzeker bij toetsen?

Voortgezet Onderwijs

Loop je vast op één of meerdere schoolvakken? 

Hulp nodig bij het plannen? 

Of zoek je juist een rustige studeerplek?

Quadraat Zoetermeer | Bijlesruimte 2 | Kantoor | Huiswerkbegleiding
Huiswerkbegeleiding Zoetermeer

Thuiszitters

Lukt het even niet om naar school te gaan, maar wil je wel graag leren?

Onderwijsbegeleiding op maat

Basisschool

Basisschoolbegeleiding

Soms kom je niet mee met de klas of gaat de uitleg op school te snel. Bij de basisschoolbegeleiding ondersteunt een juf je met de moeilijke rekensommen, begrijpend lezen of spelling. Dit doen we d.m.v. pre-teaching, extra uitleg en inoefening. We proberen zoveel mogelijk met dezelfde boeken als op school te werken, maar gebruiken ook ander materiaal als dat nodig is. 

Vanaf groep 3 t/m groep 8.

Toetsbegeleiding

Niet alleen voor de eindtoets van groep 8 zijn leerlingen gespannen. Steeds vaker worden ook leerlingen in de lagere groepen onzeker voor een (cito)toets. Bij de toetsbegeleiding krijg je tips hoe je het beste een toets kunt maken, maar ook oefenen we veel zodat je weet wat je kunt verwachten. Je zal merken dat het dan een stuk minder spannend is. 

Vanaf groep 4 t/m groep 8.

Quadraat Zoetermeer binnen 3
Quadraat Zoetermeer | Basisschoolbegeleiding | Bijles | Huiswerkbegeleiding

Wij maken gebruik van de PLENDA.

De Plenda is een schoolagenda waarin je huiswerk kunt noteren én plannen. Je schrijft niet alleen op wanneer het werk af moet zijn, maar je plant ook wanneer je wat daadwerkelijk gaat doen. Op tijd beginnen en precies weten waar je aan toe bent geeft overzicht en rust. Niets is zo vervelend als merken dat je altijd achter de feiten aan holt en de dag voor een groot proefwerk ontdekt wat je allemaal nog moet doen.

Voortgezet Onderwijs

Huiswerkbegeleiding

Ben je thuis snel afgeleid en kom je niet aan je huiswerk toe?  Loop je soms vast met een opdracht? Of wil je overhoord worden voor een proefwerk?

Wij bieden je een fijne en rustige studeerplek met directe hulp. Je zult merken dat je meer vrije tijd overhoudt voor sport en andere leuke activiteiten.

(online) Bijles

Is de uitleg van je docent niet voldoende? Of vallen je cijfers tegen?

Wij leggen alles rustig uit en oefenen veel, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

De bijlessen worden ook online aangeboden. 

Studiecoaching

Heb je nooit écht geleerd om te leren?Of raak je snel het overzicht kwijt van wat je allemaal moet doen? 

Wij zorgen voor structuur en helpen je met een goede planning. Ook leer je effectief te studeren op een manier dat ook voor jou werkt.

Hulp bij je profielwerkstuk

Heb je geen idee hoe je moet beginnen? Vind je het lastig om onderzoeksvragen te bedenken? Of loop je vast met het schrijven?

Wij helpen je met de opzet, het formuleren van goede onderzoeksvragen en begeleiden je uiteraard bij het schrijven van je werkstuk. 

Bijles
Quadraat Zoetermeer | Binnen 4 | Bijles | Huiswerkbegeleiding

Wij bieden onderwijsbegeleiding op maat

Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Quadraat

Thuiszitters

Voor wie?

Soms lukt het een leerling even niet om naar school te gaan. Dit kunnen zeer uiteenlopende redenen zijn. De achterstand op school wordt groter en (daardoor) de drempel steeds hoger om terug te keren naar school. 

Hoe geven wij begeleiding?

Indien gewenst werken wij zoveel mogelijk samen met de ‘stamschool’ van de leerling. Wij proberen er samen voor te zorgen dat eventuele achterstanden worden weggewerkt en dat je bijblijft met de planning van school. Wij luisteren naar de leerling, ouders, school en de zorg en samen maken we een plan van aanpak om de stap richting het onderwijs weer mogelijk te maken. 

Hoe kom je in aanmerking?

Een leerling kan worden aangemeld door de ‘stamschool’ of door een adviseur passend onderwijs. Uiteraard is leerplicht altijd betrokken bij het traject dat de leerling doorloopt. Ouders kunnen uiteraard wel contact opnemen voor meer informatie. 

Huiswerkbegeleiding bij Quadraat
Huiskamer